Screenshots No Longer Saving

Language: JP EN DE FR
New Items
2021-02-21
users online
Forum » Windower » Support » Screenshots No Longer Saving
Screenshots No Longer Saving
 Lakshmi.Elennar
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: ashaara
Posts: 1
By Lakshmi.Elennar 2021-05-01 20:11:29
Link | Quote | Reply
 
Even though Windower says it has saved my screenshot, when I look in the screenshots folder there hasn't been a screenshot saved since March 16, 2021. Sorry it took me so long to notice this!
Offline
Posts: 9
By KujahFoxfire 2021-05-02 04:30:54
Link | Quote | Reply
 
Can confirm this is happening to me also!
Offline
Posts: 12127
By Draylo 2021-05-02 04:39:51
Link | Quote | Reply
 
Pretty sure its a problem with DGvoodoo app if you're using it to enhance your game graphics. Ive had the problem for ages and asked multiple times, doesn't seem to be a known fix. The only way I can get it to stop is logging all the way out and then back in and sometimes the instance of the game is able to take screenshots again randomly.
Offline
Posts: 9
By KujahFoxfire 2021-05-02 04:46:19
Link | Quote | Reply
 
Ah that would make sense, I am using DGVoodoo
Offline
Posts: 4897
By SimonSes 2021-05-02 05:29:37
Link | Quote | Reply
 
I don't have dgvoodoo and have this problem too
Offline
Posts: 12127
By Draylo 2021-05-02 21:00:25
Link | Quote | Reply
 
Use your big brain SimonSes, we need a solution
Offline
By RadialArcana 2021-05-03 02:27:25
Link | Quote | Reply
 
Are you all using windows 10?

Could be a permissions problem, where it's not allowed to write the file to that folder.
Offline
Posts: 12127
By Draylo 2021-05-03 03:34:04
Link | Quote | Reply
 
I'm on windows 10 home. If that was the case it would never work, no? It does work sometimes, when I log out and back on to change instance of the game.
Offline
Posts: 1434
By Ruaumoko 2021-05-03 03:49:44
Link | Quote | Reply
 
I ended up using Snip & Sketch to get around it.
Offline
By RadialArcana 2021-05-03 04:16:56
Link | Quote | Reply
 
My screenshots always save, I don't use DGVoodoo or windows 10.

Also possible it's saving them in some other random folder or something, do a computer search for "img_".

Also, unrelated but wtf at your sales history.

ok wtf this is annoying me more than the picture thing now, whats going on here.



There are masses of characters all buying these and many other scroll from each other over and over?
Offline
Posts: 12127
By Draylo 2021-05-03 05:00:40
Link | Quote | Reply
 
Searched entire PC, even though it says its created, the file nowhere to be found.
Offline
By RadialArcana 2021-05-03 07:44:29
Link | Quote | Reply
 
https://www.ffxiah.com/forum/topic/18495/windower-and-screenshot-broken/
 Cpu
Offline
Posts: 193
By Cpu 2021-05-03 08:18:28
Link | Quote | Reply
 
RadialArcana said: »
My screenshots always save, I don't use DGVoodoo or windows 10.

Also possible it's saving them in some other random folder or something, do a computer search for "img_".

Also, unrelated but wtf at your sales history.

ok wtf this is annoying me more than the picture thing now, whats going on here.



There are masses of characters all buying these and many other scroll from each other over and over?
It could be an issue with the AuctionHelper plugin and Guildwork. If I had 2+ characters attempt to bid on something at the same time it would report it to ffxiah like I had 30+ winning bids in a row, even if there was only one item available for sale at the time. It indicates an issue with the buyer's client, not the seller's.
Offline
Posts: 12127
By Draylo 2021-05-03 09:20:35
Link | Quote | Reply
 

Decade old thread and has 0 relevant information or solutions
 Asura.Geriond
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Gerion
Posts: 1807
By Asura.Geriond 2021-05-03 12:15:40
Link | Quote | Reply
 
You can work around it by playing in maximized window mode (instead of true fullscreen), then clicking somewhere outside of the FFXI window (such as on the Taskbar), which will make your computer use the Windows Printscreen function instead of the Windower Printscreen function.
Offline
By RadialArcana 2021-05-03 13:16:31
Link | Quote | Reply
 
What file format does it say when you press the print screen button? mine are .png

It's working perfectly for me so it's not a standard bug with windower or anything.
Offline
Posts: 74
By Andromida 2021-05-03 13:51:54
Link | Quote | Reply
 
what happens if you use the command "//screenshot jpg"? Sometimes that will work for me when the game doesn't screenshot properly for me. Sometimes it works, sometimes it doesn't.
 Lakshmi.Cesil
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Valkyrie
Posts: 412
By Lakshmi.Cesil 2021-05-03 15:50:11
Link | Quote | Reply
 
When this happened to me, I hit the windows key plus print screen and it puts a screenshot in my Pictures > Screenshot folder. It's not the best but it worked for me.
Offline
By RadialArcana 2021-05-03 15:59:25
Link | Quote | Reply
 
Maybe it's linked to full screen, I'm on borderless and works fine.
Offline
Posts: 12127
By Draylo 2021-05-03 19:08:42
Link | Quote | Reply
 
I'm on borderless too, and when I take a pic it says .jpg.
Log in to post.