Voidwatch Addon

Language: JP EN DE FR
New Items
2019-03-13
users online
Forum » Windower » General » Voidwatch addon
Voidwatch addon
First Page 2 3 4
 Bahamut.Tokenr
Offline
Server: Bahamut
Game: FFXI
user: tokenr
Posts: 5
By Bahamut.Tokenr 2017-07-15 02:57:28
Link | Quote | Reply
 
in game some people have mentioned a "voidwatch" addon,
to be able to clear the voidwatch coffer quickly during those campaigns...

Any idea where you can find this?
Thanks!
[+]
 Asura.Tuvae
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Tuvae
Posts: 99
By Asura.Tuvae 2017-07-15 03:25:39
Link | Quote | Reply
 
how would that work ? do you put in a list of items you want to keep and it takes them automatically and then relinquishes the rest?
 Asura.Chiaia
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Demmis
Posts: 948
By Asura.Chiaia 2017-07-15 04:09:39
Link | Quote | Reply
 
Probably a combo of a chest opener that grabs all items and the use of treasury to autodrop the trash you don't want: (ex) items and mast that are useless
 Leviathan.Brotherhood
Offline
Server: Leviathan
Game: FFXI
user: bluecop81
Posts: 733
By Leviathan.Brotherhood 2017-07-15 04:31:40
Link | Quote | Reply
 
as long as you can set the list I would be all for this.
 Asura.Pasi
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Pasimoso
Posts: 24
By Asura.Pasi 2017-07-15 08:43:34
Link | Quote | Reply
 
I need this in my life!
Offline
Posts: 178
By Sammeh 2017-07-15 09:05:05
Link | Quote | Reply
 
I had started various stages of it.

https://github.com/SammehFFXI/FFXIAddons

I haven't poked it in a while. If I recall correctly 'test8' just opened and did a 'obtain all' then I used Treasury to drop it.

'test9' I was trying to specifically buy items by item ID (resources) and expand to all chest types...

But I honestly lost interest and have no idea where I left them.
Offline
Posts: 178
By Sammeh 2017-07-15 09:28:02
Link | Quote | Reply
 
yea confiremd test8 does just what i mentioend. Opens/obtains all; let Treasury do the rest.
 Asura.Luckyseven
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
Posts: 56
By Asura.Luckyseven 2017-07-15 10:13:31
Link | Quote | Reply
 
What happens if your inventory is full? Will it relinquish the rest?

Cause that would be perfect.
 Asura.Heeroyuy
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
Posts: 44
By Asura.Heeroyuy 2017-07-15 12:44:32
Link | Quote | Reply
 
doesn't work for me. command opens box but does nothing else. Is it supposed to automatically open box without using the command every time one pops?
 Asura.Chiaia
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Demmis
Posts: 948
By Asura.Chiaia 2017-07-15 14:04:48
Link | Quote | Reply
 
Your suppose to use the Treasury addon and set it up to autodrop the crap you don't want to keep as Sammeh stated. Looking at their code all it does is open the box and tell it to grab everything. If your inventory is full or has a rare item it then it will lock up because it will grab what it can from the box then be stuck till you clear it. That's why you need to setup Treasury to drop that kind of crap and come with a decent amount of space already if you trying to save certain mats.
Offline
Posts: 178
By Sammeh 2017-07-15 14:23:50
Link | Quote | Reply
 
It doesn't lock up it just gets what it can.. then do //test8 again when you clean up.
 Asura.Chiaia
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Demmis
Posts: 948
By Asura.Chiaia 2017-07-15 15:36:33
Link | Quote | Reply
 
Sammeh said: »
It doesn't lock up it just gets what it can.. then do //test8 again when you clean up.
Poor choice of wording on my part I guess.
Offline
Posts: 1
By Nemesys 2017-07-16 01:52:13
Link | Quote | Reply
 
Had to do the same as Heero to make it actually obtain the spoils, otherwise it was just opening the chest and doing nothing
 Fenrir.Caiir
VIP
Offline
Server: Fenrir
Game: FFXI
user: Minjo
Posts: 199
By Fenrir.Caiir 2017-07-16 14:26:32
Link | Quote | Reply
 
The menu ID is always provided to you by the game in a relevant incoming packet. Same goes for target id, index, zone, etc.. There's 0 reason for you to be populating these fields manually. You're asking for trouble.
[+]
 Bismarck.Cloudstrafie
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: cloud7886
Posts: 132
By Bismarck.Cloudstrafie 2017-07-16 16:03:20
Link | Quote | Reply
 
Tried this earlier went to open but but it didnt pull anything out,Would believe this would be an awesome addon i wont edit the values maybe someone can look into it

https://www.dropbox.com/s/d4pe63k3jgndbnu/ffxi_2017.07.16_15.59.32.png?dl=0
 Asura.Tuvae
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Tuvae
Posts: 99
By Asura.Tuvae 2017-07-21 09:18:59
Link | Quote | Reply
 
how exactly do you use treasury? It all looks confusing to me...
also for Test8 do i have do //lua load Test8 and then it starts going automatically?
 Asura.Tuvae
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Tuvae
Posts: 99
By Asura.Tuvae 2017-07-21 09:31:34
Link | Quote | Reply
 
I loaded it up but doesnt do anything. Not sure if theres anything else i need for it to work. :/
 Cerberus.Xinzhiming
Offline
Server: Cerberus
Game: FFXI
user: xaniko
Posts: 16
By Cerberus.Xinzhiming 2017-07-30 15:54:41
Link | Quote | Reply
 
Sammeh said: »
It doesn't lock up it just gets what it can.. then do //test8 again when you clean up.

That's awesome... but if you hit the command before the coffer pops, you get stuck somewhere and need to relog...

Thanks for this.
necroskull Necro Bump Detected! [156 days between previous and next post]
 Lakshmi.Elidyr
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: elii
Posts: 516
By Lakshmi.Elidyr 2018-01-03 01:31:21
Link | Quote | Reply
 
Figured Id just throw out some info for anyone looking to do this.

Select Target: Outgoing - 0x1a
Code
local p = packets.new('outgoing', 0x1a, {
            ['Target'] = npc.id,
            ['Target Index'] = npc.index,
        })

Trade Cells: Outgoing - 0x36
Code
local trade = packets.new('outgoing', 0x36, {
            ['Target'] = npc.id,
            ['Target Index'] = npc.index,
        })


Box Spawn: Incoming - 0x38
Rift Spawn: Incoming - 0xe

Displacer Menu Selection for 0x5b
Code
local p = packets.parse('outgoing', data)
        local option = nil
        
        if displacers == 1 then
            option = 0x11
            
        elseif displacers == 2 then
            option = 0x21
            
        elseif displacers == 3 then
            option = 0x31
            
        elseif displacers == 4 then
            option = 0x41
        
        elseif displacers == 5 then
            option = 0x51
            
        end
        
        p['Option Index'] = option
        p['_unknown1'] = 0
[+]
necroskull Necro Bump Detected! [86 days between previous and next post]
Offline
Posts: 162
By Shozokui 2018-03-29 22:24:40
Link | Quote | Reply
 
Elidyr, were you able to inject an appropriate menu close?

When I inject a "Relinquish All Items" packet that looks identical to the one when you click the button, it doesn't actually close the menu.

What am I missing?
Code
function send_menu_option(option, sequence)
  local packet = packets.new('outgoing', 0x05b, {
    ['Target'] = 17310116,
    ['Target Index'] = 420,
    ["Option Index"] = option,
    ["_unknown1"]=0,
    ["_unknown2"]=0,
    ["Automated Message"]=false,
    ["Menu ID"]=6005,
    ["Zone"]=zone
  })
  packets.inject(packet)
end
 Leviathan.Comeatmebro
Offline
Server: Leviathan
Game: FFXI
user: Rairin
Posts: 5648
By Leviathan.Comeatmebro 2018-03-29 22:28:58
Link | Quote | Reply
 
You can't inject a 'menu close'. After opening a menu legitimately the client will no longer send any outgoing packets. You need to block the menu and simulate the entire thing to be able to inject correctly. Even if the menu was triggered by outgoing packets instead of enter, it won't close after you've made the server think you exitted.
[+]
 Fenrir.Snaps
Offline
Server: Fenrir
Game: FFXI
user: Mojopojo
Posts: 1139
By Fenrir.Snaps 2018-03-30 10:21:50
Link | Quote | Reply
 
https://www.dropbox.com/s/ex1jtgqz4jtmxd8/voidwatch.lua?dl=0

From a while ago, does the following

  • auto trade cells

  • auto use displacers

  • auto spawn mob

  • auto convert pulse items to cells

  • auto get loot from box



You must kill the mob yourself. A mob attacking the alliance leader will break it (can be fixed although I probably won't fix it.) Anybody in your alliance who isn't using this addon will most likely not be fast enough to trade cells before the voidwatch mob is popped.

Put it in addons/voidwatch/voidwatch.lua

//lua load voidwatch
//voidwatch start
//voidwatch stop
 Asura.Eiryl
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Eiryl
By Asura.Eiryl 2018-03-30 10:36:31
Link | Quote | Reply
 
So, about that, question, how do you stop it from making cells, actually want the item but you can't stop it from making it a cell even if you don't have it.

Wanted Anhur the other day, got it, but celled it, /sadface
 Lakshmi.Elidyr
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: elii
Posts: 516
By Lakshmi.Elidyr 2018-03-30 10:44:40
Link | Quote | Reply
 
Fenrir.Snaps said: »
https://www.dropbox.com/s/ex1jtgqz4jtmxd8/voidwatch.lua?dl=0

From a while ago, does the following

  • auto trade cells

  • auto use displacers

  • auto spawn mob

  • auto convert pulse items to cells

  • auto get loot from box



You must kill the mob yourself. A mob attacking the alliance leader will break it (can be fixed although I probably won't fix it.) Anybody in your alliance who isn't using this addon will most likely not be fast enough to trade cells before the voidwatch mob is popped.

Put it in addons/voidwatch/voidwatch.lua

//lua load voidwatch
//voidwatch start
//voidwatch stop

Same add on I use, but modded for engaging multiple accounts. Self facing, also allows for adjustment of displacers through commands instead of adjusting value in packets.
 Lakshmi.Elidyr
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: elii
Posts: 516
By Lakshmi.Elidyr 2018-03-30 10:45:57
Link | Quote | Reply
 
Asura.Eiryl said: »
So, about that, question, how do you stop it from making cells, actually want the item but you can't stop it from making it a cell even if you don't have it.

Wanted Anhur the other day, got it, but celled it, /sadface

Id have to look when I have time away from class and work. I'm site I can fix for you.
 Bismarck.Mitchel
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
Posts: 153
By Bismarck.Mitchel 2018-03-30 10:57:28
Link | Quote | Reply
 
Loaded the lua, but //voidwatch start doesn't seem to do anything?

Edit: //vw start worked
 Fenrir.Snaps
Offline
Server: Fenrir
Game: FFXI
user: Mojopojo
Posts: 1139
By Fenrir.Snaps 2018-03-30 11:00:49
Link | Quote | Reply
 
Lakshmi.Elidyr said: »
Fenrir.Snaps said: »
https://www.dropbox.com/s/ex1jtgqz4jtmxd8/voidwatch.lua?dl=0

From a while ago, does the following

  • auto trade cells

  • auto use displacers

  • auto spawn mob

  • auto convert pulse items to cells

  • auto get loot from box



You must kill the mob yourself. A mob attacking the alliance leader will break it (can be fixed although I probably won't fix it.) Anybody in your alliance who isn't using this addon will most likely not be fast enough to trade cells before the voidwatch mob is popped.

Put it in addons/voidwatch/voidwatch.lua

//lua load voidwatch
//voidwatch start
//voidwatch stop

Same add on I use, but modded for engaging multiple accounts. Self facing, also allows for adjustment of displacers through commands instead of adjusting value in packets.

This supports multiple accounts (always did), although you might have had an earlier version that did not have the time delay optimization. Each character's name in the alliance list is hashed and sorted, and the resulting order is used to calculate a time delay before attempting to click on the box. The intent is to space out the 0x1a (clicking on the box) between each character as the server only accepts one 0x1a at a time for these boxes. It seems trivial when you have less than a full party, but when you're running a full alliance then they collide a lot if you don't do this.
 Asura.Squanchie
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Verfault
Posts: 10
By Asura.Squanchie 2018-03-30 11:11:21
Link | Quote | Reply
 
While addons like this are super helpful.. People are now just botting with these. Taking the VW luas with other known bots (Not naming them) and sitting there taking up the spots that real people want to use.
 Lakshmi.Elidyr
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: elii
Posts: 516
By Lakshmi.Elidyr 2018-03-30 11:15:12
Link | Quote | Reply
 
Fenrir.Snaps said: »
Lakshmi.Elidyr said: »
Fenrir.Snaps said: »
https://www.dropbox.com/s/ex1jtgqz4jtmxd8/voidwatch.lua?dl=0

From a while ago, does the following

  • auto trade cells

  • auto use displacers

  • auto spawn mob

  • auto convert pulse items to cells

  • auto get loot from box



You must kill the mob yourself. A mob attacking the alliance leader will break it (can be fixed although I probably won't fix it.) Anybody in your alliance who isn't using this addon will most likely not be fast enough to trade cells before the voidwatch mob is popped.

Put it in addons/voidwatch/voidwatch.lua

//lua load voidwatch
//voidwatch start
//voidwatch stop

Same add on I use, but modded for engaging multiple accounts. Self facing, also allows for adjustment of displacers through commands instead of adjusting value in packets.

This supports multiple accounts (always did), although you might have had an earlier version that did not have the time delay optimization. Each character's name in the alliance list is hashed and sorted, and the resulting order is used to calculate a time delay before attempting to click on the box. The intent is to space out the 0x1a (clicking on the box) between each character as the server only accepts one 0x1a at a time for these boxes. It seems trivial when you have less than a full party, but when you're running a full alliance then they collide a lot if you don't do this.

It did. I guess I shouldn't have worded that way, added engaging, and stay facing, and still works for everyone in party with out interuptions. Also a mob selector to determine which mob you are doing. (Think I did this due to the way engaging was done, and facing to prevent issues.)
First Page 2 3 4
Log in to post.