MountRoulette

Language: JP EN DE FR
New Items
2020-09-10
users online
Forum » Windower » Support » MountRoulette
MountRoulette
Guildwork Premium
Offline
Posts: 3
By AugustCarr 2020-08-30 20:39:12
Link | Quote | Reply
 
Hello was hoping for some help with the addon. When I try to use this on my main account I receive this error. lua runtime error: table index is nil, however this same addon works with both of my alts with no issue. If i need to upload any more info please let me know what. Thanks for the help!!
 Bismarck.Xurion
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Xurion
Posts: 486
By Bismarck.Xurion 2020-08-31 11:18:39
Link | Quote | Reply
 
I was told about this yesterday and need to investigate.

The active issue on Github is: https://github.com/xurion/ffxi-mount-roulette/issues/4
Guildwork Premium
Offline
Posts: 3
By AugustCarr 2020-08-31 14:58:10
Link | Quote | Reply
 
Thanks man, I will keep an eye out for an update. I love this addon and really like using it on my alts can't wait to use it on my main.
 Bismarck.Xurion
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Xurion
Posts: 486
By Bismarck.Xurion 2020-08-31 16:17:07
Link | Quote | Reply
 
Thanks :)

I figured it out and have published the fix to Windower. Basically anyone who has raised a chocobo would see the issue, which I why I wasn't able to reproduce.
[+]
Guildwork Premium
Offline
Posts: 3
By AugustCarr 2020-09-05 10:20:19
Link | Quote | Reply
 
Just wanted to say thanks, I just checked it out and it works perfectly!
[+]
Log in to post.