0250 Error Help! Please And Thank You!

Language: JP EN DE FR
New Items
2018-04-04
105 users online
Forum » Everything Else » Tech Support » 0250 error help! please and thank you!
0250 error help! please and thank you!
 Siren.Mcmurdles
Offline
Server: Siren
Game: FFXI
user: Mcmurdles
Posts: 85
By Siren.Mcmurdles 2012-07-05 20:47:48
Link | Quote | Reply
 
Just got a new laptop after drowning my macbook in the bath, have reinstalled pol/ffxi and when i goto do the ffxi update i get POL error 0205. Just keeps losing connection and I've reset router done a complete reinstall and checked ports are open. Anyone have any idea how to fix this? Any help would be much appreciated.
Cheers!
 Siren.Mcmurdles
Offline
Server: Siren
Game: FFXI
user: Mcmurdles
Posts: 85
By Siren.Mcmurdles 2012-07-05 22:29:27
Link | Quote | Reply
 
bump
VIP
Offline
Posts: 17048
By alyria 2012-07-05 23:05:49
Link | Quote | Reply
 
0205 or 0250??

0205
Unknown error during update (rare)

0250
Router problem. See if you can update your software/firmware for your router, this may help.. Can also be caused by a server issue. If on a network where are multiple PC's using the same nvidia NIC, this can also happen.
 Siren.Mcmurdles
Offline
Server: Siren
Game: FFXI
user: Mcmurdles
Posts: 85
By Siren.Mcmurdles 2012-07-06 05:02:52
Link | Quote | Reply
 
its 0250 my mistake, the router is in next door neighbours house can i still update it from my laptop? i have the login for it also whats an NIC?
 Ramuh.Yarly
Offline
Server: Ramuh
Game: FFXI
user: nignog
Posts: 802
By Ramuh.Yarly 2012-07-06 17:47:48
Link | Quote | Reply
 
nic is short for network card... whether it's wireless or wired.
VIP
Offline
Posts: 17048
By alyria 2012-07-06 18:06:27
Link | Quote | Reply
 
try:
http://forum.square-enix.com/ffxi/threads/15901-Getting-error-code-pol-0250

or try:

http://www.zam.com/forum.html?forum=25&mid=1245857579600944&h=50
necroskull Necro Bump Detected! [823 days between previous and next post]
Offline
Posts: 22
By Seiza 2014-10-07 13:52:23
Link | Quote | Reply
 
what fixed it for me was opening up the Playonline viewer, and BEFORE logging in, click "network settings" and it says something about Check connection, "enabled" it and voila u are good to play!!!
[+]
Log in to post.