Windower Add-Ons

Language: JP EN DE FR
New Items
2017-05-14
396 users online
Forum » Windower » Support » Windower Add-Ons
Windower Add-Ons
 Fenrir.Phatstackodax
Offline
Server: Fenrir
Game: FFXI
Posts: 193
By Fenrir.Phatstackodax 2013-05-20 13:57:32
Link | Quote | Reply
 
i'm a dumbass. when i reinstalled windower4, it installed into my x86 directory instead of the root drive like i normally do. everything is working fine now that i've noticed that. /wrist
 Lakshmi.Jofjax
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Jofjax
Posts: 25
By Lakshmi.Jofjax 2013-05-20 15:31:06
Link | Quote | Reply
 
Boxhelper seems to be broken as of today, was working just fine yesterday. AutoRA also doesn't seem to work, my first time using it today but neither the Ctrl + D work, nor typing //ara start. It may be because I'm using a throwing weapon instead of a bow/ammo ect.
Offline
Posts: 84
By Mysticales 2013-05-21 16:57:45
Link | Quote | Reply
 
Jofjax autora seems to be doing something, cause if you do the //ara help it responds. So something else has to be up, but then not seen people really post here saying "it works!" Lately I just use my G15 keyboard to /range <t> spam which works quite well.
 Lakshmi.Jofjax
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Jofjax
Posts: 25
By Lakshmi.Jofjax 2013-05-21 17:01:11
Link | Quote | Reply
 
yeah //ara help worked when I was trying to use it before, but nothing else seems to work.
 Lakshmi.Byrth
VIP
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Byrthnoth
Posts: 5275
By Lakshmi.Byrth 2013-05-21 17:04:46
Link | Quote | Reply
 
You have to be engaged for it to shoot multiple times.
necroskull Necro Bump Detected! [64 days between previous and next post]
 Lakshmi.Jofjax
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Jofjax
Posts: 25
By Lakshmi.Jofjax 2013-07-24 09:17:22
Link | Quote | Reply
 
Kind of a necro post but yeah it still never works even when engaged... the key bind doesn't start it "//ara start" doesn't start it I just plain can't figure this add-on out...
 Quetzalcoatl.Sanriku
Offline
Server: Quetzalcoatl
Game: FFXI
user: Sanriku
Posts: 75
By Quetzalcoatl.Sanriku 2013-07-24 09:33:35
Link | Quote | Reply
 
Quote:
AutoRA v. 1.0.2

AutoRA simply causes ranged attacks to behave like the melee Auto-Attack while your weapon is drawn. If no weapon is drawn or you put your weapon away, your ranged attacks will cease.

||||||||||||||||||||||IMPORTANT!!|||||||||||||||||||||||
AutoRA will change any keybinds for the following keys:
Ctrl + D: Start Ranged attacking. (If no weapon drawn, fires a single ranged attack)
Alt + D: Force stop Ranged attacking. (Automatically done when weapon is put away.)


Commands:

ara [options]
start - Starts Ranged Attacking (Identical to CTRL + D)
stop - Stops Ranged Attacking (Identical to ALT + D)
shoot - Fires a ranged attack
reload - Reloads settings
help - Shows Version info and available commands

I've had no issues getting this to work... the readme was incredibly helpful!
 Lakshmi.Jofjax
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Jofjax
Posts: 25
By Lakshmi.Jofjax 2013-07-24 09:45:33
Link | Quote | Reply
 
yeah I've read the readme over and over and has been useless so far as I still cannot get it to work...

Do you need spellcast or something? I put in my ranged delay and ammo delay in the settings, nothing can get this thing to work. //ara help is the only command that does anything.
 Siren.Dalshion
Offline
Server: Siren
Game: FFXI
user: Dalshion
Posts: 16
By Siren.Dalshion 2013-07-30 01:39:32
Link | Quote | Reply
 
I also can't get AutoRA to work despite reading (and re-reading many times) the Readme file.

//ara help is also the only command that works for me currently.
necroskull Necro Bump Detected! [68 days between previous and next post]
Offline
Posts: 35
By bubba37343 2013-10-06 04:46:54
Link | Quote | Reply
 
AutoRA Instructions:

Through LOTS of trial and error, I have figured out how to get this thing to work!!!

In the AutoRA.lua file, Starting near line 100ish, there is a section that is labled

if auto = 1 then
send_command('wait 2; /shoot <t>')

This command is entered after the previous shot hits the target. The wait 2 isn't enough time to get the shot off AND put your weapon away. I increased it to "wait 4" and it seems to be working just fine on my throwing weapon.

I hope this helps those that wanted to mess with this. Good luck!!
 Asura.Natenn
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Naten
Posts: 1956
By Asura.Natenn 2013-10-06 09:35:45
Link | Quote | Reply
 
Wow cheaters


























Someone still have ASE? :3
 Lakshmi.Byrth
VIP
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Byrthnoth
Posts: 5275
By Lakshmi.Byrth 2013-10-06 09:44:12
Link | Quote | Reply
 
There isn't a copy of ASE for Windower v4.
 Asura.Natenn
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Naten
Posts: 1956
By Asura.Natenn 2013-10-06 10:54:20
Link | Quote | Reply
 
still works on W3
necroskull Necro Bump Detected! [1320 days between previous and next post]
 Asura.Luckyseven
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
Posts: 37
By Asura.Luckyseven 2017-05-18 08:26:46
Link | Quote | Reply
 
If I got custom addons for windower, how do I got about so that they load automatically on startup?
Offline
Posts: 24
By DanielH 2017-05-18 08:29:19
Link | Quote | Reply
 
Asura.Luckyseven said: »
If I got custom addons for windower, how do I got about so that they load automatically on startup?

Add them to the bottom of

/Scripts/Init.txt

EXAMPLE:

lua load ADDON_NAME
lua load ADDON2_NAME
 Asura.Luckyseven
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
Posts: 37
By Asura.Luckyseven 2017-05-19 08:23:33
Link | Quote | Reply
 
DanielH said: »
Asura.Luckyseven said: »
If I got custom addons for windower, how do I got about so that they load automatically on startup?

Add them to the bottom of

/Scripts/Init.txt

EXAMPLE:

lua load ADDON_NAME
lua load ADDON2_NAME

Thanks :)
 Bismarck.Cloudstrafie
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: cloud7886
Posts: 55
By Bismarck.Cloudstrafie 2017-05-19 08:55:58
Link | Quote | Reply
 
Has anyone noticed any issues with the send addon. Lately I've hit my macro to have my at do dia on a cp mob. Sometimes it will but more so it won't do anything. He will change gear but won't do any actions.
Offline
Posts: 243
By Yandaime 2017-05-19 09:19:39
Link | Quote | Reply
 
Bismarck.Cloudstrafie said: »
Has anyone noticed any issues with the send addon. Lately I've hit my macro to have my at do dia on a cp mob. Sometimes it will but more so it won't do anything. He will change gear but won't do any actions.

I've noticed that problem when my character's (instances?) are too far apart. When my main has been on several hours/days and I log the GEO mule in, it happens. I would try logging all intended character in at the same time. At least until a proper fix is made
 Bismarck.Cloudstrafie
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: cloud7886
Posts: 55
By Bismarck.Cloudstrafie 2017-05-19 20:25:44
Link | Quote | Reply
 
Yandaime said: »
Bismarck.Cloudstrafie said: »
Has anyone noticed any issues with the send addon. Lately I've hit my macro to have my at do dia on a cp mob. Sometimes it will but more so it won't do anything. He will change gear but won't do any actions.

I've noticed that problem when my character's (instances?) are too far apart. When my main has been on several hours/days and I log the GEO mule in, it happens. I would try logging all intended character in at the same time. At least until a proper fix is made

I log all of them in at the same time once im down with the mules i log most of them off and relog my main 6 characters in. Its strange its complete randomness when it happenes
 Asura.Ladyofhonor
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
Posts: 1175
By Asura.Ladyofhonor 2017-05-19 22:08:01
Link | Quote | Reply
 
Bismarck.Cloudstrafie said: »
Has anyone noticed any issues with the send addon. Lately I've hit my macro to have my at do dia on a cp mob. Sometimes it will but more so it won't do anything. He will change gear but won't do any actions.

Is this specific to dia or all sorts of spells? When it comes to sending a /dia <bt> command usually the character needs to be facing the target from my experience, so if the mob is behind or to the side the <bt> won't register and nothing will be cast.
Log in to post.